Hacker Am med Dwight & Joakim (Foto: Thomas Gustafsson/ALN, Romme 20211002)

Efter en dipp under sommaren har Stall Elfving funnit vinnarformen igen. Hittills har vi hela 31% segrar i månadens 29 starter, vilket är siffror som verkligen piggar upp alla som är involverade i stallets framgångar. Även ekonomiskt börjar det bli positiva siffror då vi idag, den 22 oktober, passerade 5 miljoner inkört till stallet. Vi närmar oss därmed fjolårets rekordår trots hacket i verksamheten i somras.

Ser vi till den sportsliga biten tog nu senast Twigs Got U. en smått imponerande seger idag på Romme. Den insatsen ger förhoppningar om en ljus framtid för den hästen! Grattis till ägarna bakom G-Kraft AB i Strängnäs och skötaren Linnea Durhan. Hästen tog även en Rommeseger tidigare i månaden, då med Jimmy Dahlman i sulkyn.

Tidigare under månaden har även Hacker Am fått segerdefilera två gånger båda gångerna för Dwight Pieters, ägaren Väsby Häst AB och skötaren Helena Grejs.

Helena Grejs passhäst Chasingneonrainbow tog en överlägsen seger i Umeå för Magnus A. Djuse. Samma kväll tog stallet en snygg trippel på hemmabanan Romme. Som tidigare nämnts var Twigs Got U. en av vinnarna de andra som nådde mållinjen först var Mafioso Lynx ägd av KM Hästfarm i Holm AB skötare Sanna Kumanto och Kurt Cobain ägd av Easy KB med Linnea Holappa som skötare.

Ägaren till Hacker Am, Väsby Häst AB, har ytterligare en seger under oktober så här långt. Hickodelicious debuterade för Stall Elfving med en vattentät seger för körande Rikard N. Skoglund, och detta handlar om en häst med stor inneboende kapacitet med en intressant framtid. Sanna Kumanto sköter Hickodelicious.

Kvar att hylla som oktobersegrare så här långt är Dino Cream. Hon visade stor fighting spirit tillsammans med Dwight Pieters i samband med segern i Rättvik. Hyllas bör även skötaren Linnea Holappa och naturligtvis ägarna i Dinohyppus AB från Borlänge.

Som synes är stallet riktigt på gång, och alla inblandade har nu maximalt fokus på att stallets starthästar skall fortsätta att prestera på optimalt sätt!