OM STALL ELFVING

Joakim Elfving, som är mannen bakom Stall Elfving, är en hårt satsande tränare som har haft proffslicens sedan 2012. Ambitionen och målbilden är solklar – stallet ska tillhöra den svenska traveliten! En målsättning som redan idag är en verklighet. Hästarna går bra, och resultaten talar för sig själv. Stallet består av ett gediget gäng med stora erfarenheter som alla kämpar åt samma håll.

VAR HÅLLER VI TILL?

Stall Elfving tillhör Dalatravet Romme. Vi har hästar både på Romme Travbana samt vår fina anläggning som ligger precis i anslutning till Rommetravet. Du är varmt välkommen på ett besök! Vår besöksadress är Rommeholen 102, 781 98 Borlänge.

PRISER

Vi fakturerar 385 SEK per dag för unghästar (fram till och med juni när de fyller två år). Äldre hästar kostar 430 SEK per dag. Vi fakturerar även 13% på insprungna pengar, samt 55 SEK per mil vid transporter. Tillkommer gör skoningar samt eventuella behandlingar. Alla priser exklusive moms.VILL DU STÄLLA HÄST I TRÄNING?

Om du har en häst du vill ställa i träning hos oss, är du varmt välkommen att kontakta oss via denna länk.

VILL DU ATT VI KÖPER IN EN HÄST ÅT DIG ELLER VILL DU VARA med på en andelshäst?

Vi följer alla auktioner i Sverige noggrant, och vi kan självklart försöka hjälpa dig att hitta en framtida stjärna. Hör av dig till oss och berätta vad du är ute efter så hjälper vi gärna till.

Kontaktuppgifter

Du kommer i kontakt med oss genom att fylla i detta enkla formulär.