Idag den 27 januari har vi i Stall Elfving fått säga farväl till en härlig fyrbent kompis, som efter avslutad tävlingskarriär nu går till avelsboxen. Clockwork (Zola Boko-Quelque Part) 28 starter 4-4-2 1.035.250 kr återbördas till sin uppfödare, Menhammar Stuteri. Hos oss har hon tävlat i GurMiq HBs regi, och som hon gett glädje till kretsen kring henne under sin förhållandevis korta tävlingskarriär!

Vi minns med stor stolthet och glädje de lopp som framför allt finns på Joakim Elfvings näthinna; Segern i Margaretas Tidiga Unghästserie som treåring som sedan följdes upp med vinst i ett Breeders Crownförsök på Färjestad. Margaretaloppen var en mycket fin skördeplats för Clockwork då hon även kunde notera sig för en andraplats både som tre- och fyraåring i dessa sammanhang.

Joakim vill framföra sitt varma tack naturligtvis främst till Clockwork själv men tackar även ägaren GurMiq HB i Mora, skötaren Hanna Holmberg och den ständige följeslagaren i sulkyn Ulf Eriksson för ett bra samarbete.

(Foto övre bilden: Tommy Andersson, ALN, Solvalla, 28/3 2020. Foto undre bilden: Foto: Thomas Gustafsson, ALN, Romme 21/2 2020.)