Det finns hästar som kan och det finns hästar som både kan och vill. Till den sistnämnda kategorien hör verkligen vår härlige fyraårige krigare Conch On Inn! Trots avsaknaden av lopp i kroppen mäktade han kämpa ner motståndet i det fyraåringslopp han igår onsdag årsdebuterade i på Bergsåker. Mäkta imponerande! Conch On Inn blev över från sitt innerspår från start och fick en position i de bakre regionerna i det lilla fältet. Loppet avverkades i ett hårt jämnt tempo och Conch On Inn lyckades få nosen först i de sista stegen. Segertiden blev för årstiden fina 1.14,2, och segerchecken skrevs till 60.000 kronor.

Conch On Inn ägs av Challe HB och skötare är My Hedberg. I segersulkyn satt Ulf Eriksson. Vi gratulerar alla inblandade parter!

Tyvärr gick det inte lika bra för vår andra årsdebutant, Debbie Kronos. Hon blev alldeles för pigg och kunde inte på något vis hushålla med sina krafter, utan tvingades ge upp redan på den sista bortre långsidan. Synd på så rara ärtor, med tanke på det intryck hon gav i samband med vinst som tvååring på Solvalla i höstas.