På tisdagskvällen styrde vi kosan mot Bollnäs med tre hästar, vilket resulterade i två mersmakande segrar!
Kvällen inleddes för vår del med den enda plumpen i protokollet då Persos Last Date inte orkade fullfölja från ledningen över upploppet. Men sen startade vårt segertåg!

Twigs Got U. har för det mesta svarat för positiva insatser i loppen sedan han kom till vårt stall. Nu var det dags för årets första fullträff, vilken togs på ett övertygande sätt. Twigs Got U. kunde inte riktigt försvara sitt innerspår, men körande Rikard N. Skoglund kunde påpassligt hitta ut och sitta i spets efter ett drygt halvvarv. Sedan släpptes ingen över bron och segermarginalen blev minst sagt säker på tiden 14,7a/2140. Insatsen lovade verkligen gott för framtiden, vilket inte bara gläder hela teamet i Stall Elfving utan naturligtvis även ett glatt ägargäng i G-Kraft HB och skötaren Linnea Durhan!

Linnea nöjde sig inte med vinst för Twigs Got U. utan selade i två lopp senare ut Favourite Picture, som motsvarade sitt favoritskap på bästa sätt. Favourite Picture har gjort två täta starter och hon var så sent som i fredags trea i Rättvik på en 13-tid 1640a. Den här gången fick hon en behaglig upplevelse, serverad Rikard i spets, och nu räckte det med 16,8/2140a för att bärga en mycket lättvunnen triumf! Grattis till ägarna Erik och Rickard Casselbrant!