Den senaste veckan har hästarna börjat visa att stallets form är på uppåtgående!

Förra måndagen (25/7) vann Fast and go på nytt rekord 1.15.3m i Rättvik. Han är något av en humörskille som har blandat och gett med sina prestationer men i måndags visade han på god stridsmoral hela vägen in i mål.

I torsdags (28/7) fick vi med oss två segrar hem från Oviken. Det var S.G.’s Alecta som vann i sin debut och My Sea som kämpade till sig en seger på ett ärligt sätt.

I fredags (29/7) fick vår Conch On Inn vinna Dalatravets Rommes fyraåringspris. Conch har tidigare till och från haft benägenheten att strula till det för sig själv men nu fick han återigen visa sig från sin bättre sida.

Global Boost form håller i sig och var trea på V75 i lördags på ett fint sätt igen och en seger borde vara nära förestående framöver.

Igår måndag vann S.G.’s Alecta sin andra raka seger på ett mersmakande sätt. Extra kul att flertalet hästägare var på plats denna kväll i Rättvik!

Och idag fick vi återigen ta en stalldubbel! Denna gång på Hagmyren där Sun’s Exiting tog karriärens femte seger och Cigars Eagle Owl såg jättefin ut när hon på ett enkelt sätt fick vinna sista loppet för dagen i Hudiksvall.

Utöver ovan hästar har flera andra hästar gjort fina prestationer men har delvis haft otur med löpningsförloppen.

Nu är vi på gång!