Lyckad resa till Gotland!
Jack J.E. har en spännande tid framför sig. Som två och treåring har han härdats i dom större årgångsloppen och när ett vanligt lopp erbjöds då tackade Jack för sällskapet med att vinna. Han startade i dagens andra lunchlopp och det hade kunnat sluta riktigt tråkigt i första sväng då han fick en galopperande häst framför sig det blev trångt och besvärligt men både häst och kusk redde ut det på bästa sätt. När alla hade tagit sina positioner började Jack att avancera framåt det blev tredje spår tills han nådde utvändigt om ledaren och båda dessa hästar lämnade fältet och som den krigare han är så avgjorde han precis innan mål. Stort grattis till Hästskjuts i Nybro HB & Thuveprofiler AB även till Jacks skötare Sanna Kumanto och uppfödare Joakim Elfving. Det här var ni värda!!

Med i bussen fanns även Mafioso Lynx och Grab A Bite. Mafioso blev hängande i fjärde spår fick backa till sista häst, avancerade sedan framåt på sista varvet och avslutade riktigt bra efter lång träningsperiod.

Även Grab a Bite gjorde ett bra lopp efter en del positions problem efter vägen och slutade på en fin tredje plats efter lång frånvaro.

Med på resan var även mamma Lenas Nuage  D’inverne han ville inte vara sämre och avslutade loppet med en virvlande slutspurt och stack ifrån konkurrenterna med hela fem längder till överlägsen vinst.

Petter Karlsson skötte tömmarna på bästa sätt med samtliga våra hästar..
Med oss hem i bussen fick vi en fin ett- åring

Grattis till alla inblandade det här gjorde vi bar!