(Foto: Hanold/ALN, Rättvik 20210726)

Stall Joakim Elfving har de senaste åren nått allt större framgångar. Inte minst unghästarna har varit med och bidragit till våra framgångar. För närvarande har stallet begåvats med ett 20-tal ettåringar med intressanta förutsättningar, som det naturligtvis är oerhört viktigt att ge de bästa av möjligheter inför allvaret på tävlingsbanan.

Därför är Joakim nöjd och stolt över att ha kunnat locka 26 åriga Jenny A. Björk in i sitt team. Jenny kommer att, tillsammans med Dwight Pieters och under överinseende av Joakim, i första hand ansvara för inkörning och uppträning av dessa ungdomar. Jenny som själv visat framfötterna under ett antal år både i sulkyn och sadeln har även bl.a. förärats med Stig H-stipendet. Hon kommer närmast från en längre anställning hos Erik Lindegren, men har nu valt att söka sig tillbaka till sina rötter i Dalarna. Tillsammans med sin syster Lina kommer hon då även att kunna ha viss kontroll över vad som händer runt familjens verksamhet på Björkbackens Stuteri utanför Borlänge.

Jenny Björk – Jag tycker att det skall bli mycket spännande att bli en del av Joakim Elfvings team, och jag hoppas också att det ska ge mig fina möjligheter att komma vidare i min framtida karriär.