Bettan fixade segern på Gotland!
Det vankades fina tävlingar på Skrubbs i går med det anrika Gotlandssmycket som huvudlopp. Det är ett dam lopp för inbjudna kvinnliga körsvenner.
Stallet fanns på plats med fem hästar denna fina kväll.
Jenny A Björk red sitt första monté lopp efter sin knäskada och det gjorde hon på sin passhäst My Sea, dom slutade på en fin tredje plats.
Jenny som var inbjuden till Gotlandsmycket körde naturligtvis våran krigare Jack J.E. Ett tråkigt utgångsläge från spår 12 och tredje spår sista varvet fixade dom en fjärde plats, bra jobbat Jenny o Jack.
Sun’s Exciting slutade femma efter en dryg resa utanpå ledaren och Global Boost fick aldrig fritt men efter lite tråcklande så slutade hon fyra med mycket krafter kvar.

I kvällens sista lopp startade Grab a Bite det var ett ST lopp för unghästar med 50000 i första pris, hon startade från 20 meter tillägg och Ulf Ohlsson som satt i vagnen fick en fin start och kom framåt allt eftersom som sedan slutade i dödens men tänk att det brydde inte Bettan sig om utan hon krossade motståndet med att tacka för sig i sista sväng  och hon vinner på den fina tiden 1.15,0 volt.

Grattis till ägare samt Sanna Kumanto som sköter Bettan!