©ALN Pressbild AB

Crowd Surfer. (Foto: Lina Alm, Alm Racing Media)

Sedan den senaste artikeln om nya ettåringar till oss i Stall Elfving har det fortsatt att strömma in ungdomar till stallet, vilket är mycket glädjande och inspirerande!

I fredags, på Kolgjini Sales, fick vi in ett nyförvärv i fom av Crowd Surfer (sto e. Trixton-Laureen e. Donato Hanover). Crowd Surfer kommer ur ett fantastiskt möderne vilket gett ett flertal topphästar, och det skall bli väldigt spännande att se vad det kan komma att bli av det här fina stoet.

Med ovanstående sto har vi femton som redan är på plats, och det aviseras intresse från ytterligare några som är på väg in. Om vi fyller på med de som redan finns i vårt stall nämner vi Bonds (hingst e. Tobin Kronos-Oki On Line e. Rite on Line) i mödernet finns ett av de mer respekterade stona i svensk travavel, Oki. Incomparable(hingst e. Minnestads Dubai-Desert Orchid e. Order By Fax). Kylo Ren (hingst e. Bird Parker-Essence Of Lindy e. Cantab Hall). Även här finns en moderslinje i världsklass i bakgrunden. Mormors mor har nämligen den svårslagna föräldraduon Valley Victory-Moni Maker. Primadonna S.G. (sto e. Executive Caviar-Unique Madonna e. Juliano Star) Mamman, Unique Madonna är i full tävlingskondition hos oss.Silfverbielke (hingst e. Mosaique Face-Princess Wild e. Goetmals Wood). Vi har ju redan en mycket fin unghäst e. Mosaique Face i tvååriga Bovary Face.

Vi återkommer så klart när vi får ytterligare nyheter att redovisa på den här fronten.

Lämnat stallet har Can You Believe.