Vilken fin vecka vi fick uppleva på Hotingtravet!


Så tacksam för ett jätte fint arrangemang och ett fint mottagande av oss när vi kom till Hoting!
Hästarna har trivts som fisken i vattnet med bad varje dag och dom tackade för det med att leverera segrar på löpande band. Vädret har varit med oss strålande sol hela veckan.
Lördagen började med seger för Global Boost som levererade en sylvass spurt som bara hon kan göra, grattis till dina ägare Gebe HB samt Helena Grejs som sköter.

Sara J.E. debuterade till en fin andra plats!

I Love Faux Depart blev störd till galopp i första sväng men avslutade bra till en andra plats.
Mamma Lena hade sin häst Nuage D’Inverne med som slutade på en andra plats och i samma lopp startade Fast and Go som fick med sig ett sjätte pris.


Global Boost

Tisdag var det Lome Lotus tur att vinna han gjorde det utvändigt om ledaren med att överta ledningen på bortre långsidan till en enkel seger, grattis till Lotus Easy samt Sanna Kumanto som sköter Lotus.

Nuage D’Inverne ville inte vara sämre han ledde sitt lopp från start till mål med Magnus O Jonsson i sulkyn. Grattis Janne o Lena.

 


Lome Lotus

Idag lördag blev det korken ur som Rickard Skoglund sa i vinnarcirkeln. Vi började med att Jack satte dit nosen först efter ett tråkigt utgångsläge så fixade han segern ändå, mycket bra kämpat av Jack! grattis till dina ägare Hästskjuts i Nybro HB & Thuveprofiler AB och Sanna Kumanto som sköter.


Jack J.E.


I Love Faux Depart

Seger nummer två kom med I Love Faux Depart som verkligen krossade motståndet i dag med att trycka sig till ledning och sedan vinna med sju längder. Grattis säger vi till Team Svea HB och skötare Helena Grejs.

Gobal Boost föll med flaggan i topp denna dag med att galoppera kort från start men ändå sluta på en andra plats.

Tredje segern för dagen och andra i detta meeting stod Lome Lotus för han dundrade till ledningen och där höll han ett hårt tempo så att ingen kom i närheten och han krossade motståndet och vinna med 40 meter. Grattis till ägare och Sanna.

Badkungen av Hotingtravet 2023 Lome Lotus

Hästarnas badbrygga.


Många bucklor blev det

En och annan gädda drogs det upp!

Fantastisk fin miljö  i Hoting! Bilden tagen precis utanför stallet.

Alltid lika rolig att få vinna ett championat oavsett vilken bana det är, alla lopp ska köras och vinnas och det gjorde vi tillsammans! Jag , min personal, Johan som kört hästbussen med husvagn bakom, mina hästägare och deras hästar. Tack även till Rickard N Skoglund som satte dit alla vinnarna!!

I skrivande stund är vi på väg hem, några hästar gick hem redan i onsdags och dom som startade i dag åker i bussen just nu längs E45:an

Så tacksam att få vara på plats denna vecka med att få visa upp våra fina hästar som verkligen har visat sig på den bästa sidan. Vi har badat både vi och hästarna, vi har firat och dansat på kvällarna och ätit god mat. Än en gång Tack till mina hästägare och Tack Hotingstravet till en oförglömlig upplevelse o trav vecka!