Vi i Stall Elfving inledde treårsstartandet på bästa sätt 2022 när Bellissima A.F. dansade runt på fina 16,5/1640 voltstart den 12 januari. Efter det har hon varit ut från bakspår bakom startbil i onsdags och det var tyvärr inget som passade den dagen. Hon galopperade både i provstart och lopp, men söker revansch redan nu på onsdag då hon lottats till ett fördelaktigare innerspår. Lite utrustningsförändringar och träning på hemmaplan hoppas vi ska resultera i ett felfritt lopp. Dwight Pieters sitter som tidigare i sulkyn.

Vi har dessutom en spännande debutant, som av träningen att döma inte är sämre än Bellissima A.F.. Stoet lystrar till namnet Twenty Dollar (Muscle Massive-Miss Jolly Dust) och hon har skött träningen utan anmärkning inför debuten. Joakim har kört 1.18/1600 meter i träningen och, som sagt, varit riktigt nöjd med vad han känt. Även hon har dragit bricka 1, och i hennes fall handlar det om voltstart. Spännande dessutom att Örjan Kihlström sitter upp i sulkyn bakom Twenty Dollar.

Från stallet tävlar även Current Leader, även han med nr 1 (!), och fuxen har blivit allt bättre den senaste tiden och han var riktigt duktig som trea från ett svårt läge senast på Bergsåker. Dwight Pieters kör Current Leader.

Med tanke på ovanstående så förstår man nog att vi i Stall Elfving ser fram emot en spännande onsdag på Solvalla!

Bild: Twenty Dollar (Muscle Massive-Miss Jolly Dust).