Under veckan så tävlades det på Lindesberg och stallet hade tre hästar med sig.

Först ut var Malthe Arp i ungdomsloppet med I Love Faux Depart dom hade ett tråkigt utgångsläge och hamnade långt bak i fältet, dom knep en sista peng och går framåt med lopp i kroppen.

Sedan var det dags för Fast and Go och Sanna Kumanto i ett lärlingslopp. Hon körde en smygare och när upploppet kom så fick dom fritt han spurtade bra men åt vinnaren kunde man inget göra då den nästan var i mål när luckan kom. En pigg och glad häst spurtade i mål till en andra plats.

I dagens sista lopp startade Valhrona Face med för dagen körd av Kent P Gustavsson. Dom fick överta ledningen i mitten av första sväng med att sedan leda tills att det kom en överflygande häst som tog över täten tolv hundra kvar, Kent förivrade sig inte av det utan Valle fick vila en liten stund i  rygg med att sedan gå till attack igen femhundra kvar och då var det ingen som kunde följa, han avslutade formidabelt och avståndet till tvåan i mål blev sex längder.

Grattis säger vi till din ägare stall Heartbeat och till din skötare Sanna Kumanto.

Under midsommarveckan tävlas det flitigt på alla våra banor och vi kommer att representera stall Elfving i flera startlistor på olika banor b la på Rättvik.

Önskar er alla en trevlig helg!