Artonårige Malthe Arp, med bakgrund från Danmark, står inför en spännande uppgift ikväll på Dalatravet Romme. Han får nämligen chansen att sitta upp bakom Persos Last Date inom V64 i den fjärde avdelningen. Persos Last Date har tävlat jämnt och bra den senaste tiden med tre andraplatser de senaste fem starterna. Malthe och Persos Last Date har fått niondespår bakom bilen, och vi hoppas på ett fint lopp och en ny framskjuten placering.

Malthe själv är riktigt nöjd med sina veckor hos Stall Elfving:

Det har varit mycket trevligt, säger Malthe. Jag har känt mig väl emottagen och jag gillar hela teamet, och det verkar också som dom gillar mig

Malthe har faktiskt ägarintresse i en av våra fina tvååringar i stallet:

Ja, jag äger 25% i Ice Pack. En tvååring e. Muscle Massive som så här långt verkar riktigt lovande. Jag har fått möjligheten att känna på honom själv i träningen under min tid i stallet, och den känsla det gav var till belåtenhet.

Vad säger du om kvällens chans bakom Persos Last Date?

Jag tycker att vi fått ett bra läge. Kan vi få ett passande löpningsförlopp tror jag att vi har en chans på en placering bland de tre första.

Vi avslutar med ett lycka till!